За центъра

Удостоверение № 88/06.03.2014 г. издадено от РЦЗ – София град

Следвайки принципите на Хипократовата клетва, в център „Харизма-мед”се използват най-безопасните и ефективни комбинации от подходи и лечения от света на конвенционалната и алтернативната медицина. За всеки пациент  се прави индивидуална програма, която включва диагностика, хомеопатично обследване, програми за здравословно хранене и детоксикация, за  детско и женско здраве, консултации за здравословен живот.

Кои сме ние?

Ние сме ентусиасти, които искаме да се погрижим за вашето здраве, съчетавайки знанията и опита на традиционните методи за профилактика и терапия с мъдростта на алтернативната медицина.

 

Д-р Наталия Кръстеваvxcbvcxvb

Основател и собственик на центъра

лекар-хомеопат

Завършва Хуманна медицина през 1996 г. Още по време на следването си се интересува и от алтернативните методи за лечение. След завършването си работи, като детски лекар. Завършва обучението си по хомеопатия към Центъра за обучение и практикуване на хомеопатия в България. През 2012 г. взема решението да открие собствен център, където да съчетава опита си в класическата медицина с възможностите на нетрадиционните методи за лечение.

„След дългогодишната си работа като лекар разбрах, че конвенционалната медицина лекува болестта, а не причината за появата и. Това ме накара се обърна към холистичната медицина в търсене на отговора на въпроса защо се разболяваме и каква     е причината едни от нас да са здрави, а други не. Оказва се, че традиционната медицина лекува само последствията от заболяването, а не причината довела до него. Опитът ми  с много хора показва, че това е само временно решение.

Холистичната медицина изследва емоциите, душевността и психиката на пациентите. Холистичният лекар знае много повече за стреса и за това, как емоциите могат да се превърнат в болест. Основна цел на консултацията с пациента е да разбера кои точно физически и емоционални модели са в корена на проблема. Къде е дисбалансът, каква е причината да се появи болестта, за да може да се излекува наистина.”

 

Виктория Лазарова

Личен и бизнес коуч за успех и развитие

Виктория Лазарова е един от първите хора в България, които започват още през 2010 година да се занимават с лайф коучинг. Тя е и единственият в България представител и сертифициран коуч от Боб Проктър, един от световно-признатите ментори в света за развитие на човешкият потенциал. Като част от своите коучинг сеанси Виктория прилага едни от най-добрите техники за изчистване на негативните модели в съзнанието на човека – това са хипнотерапията, НЛП терапията, Техника за емоционална свобода и терапията TimeLine Therapy. Своето образование и квалификация Виктория получава в САЩ, чрез различни обучения и програми.Член на Американската Асоциация по Интегративна психология, автор на две книги издадени в САЩ и Канада.

Към Центъра като консултанти работят:

Специалист по  кардиология, неврология, детски болести;