Начало

credoweb_logo

„Харизма-мед” е здравен център, подходящ за онези, които търсят цялостен подход за поддържане на здравето си или за лечение.

Според СЗО „Здравето е състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие,  а не само отсъствие на болест или недъг”.

Холистичната концепция  за здраве отразява единството на биологичната, психичната и социална същност на човешката личност, а от там и на човешкото здраве.

Ние сме:

Ние сме екип от ентусиасти, които сме  се посветили на предотвратяване, идентифициране и справяне с първопричините за дадено заболяване. Нашето убеждение е, че холистичната медицина е медицината на бъдещето.

Какво предлагаме:

Нашият център е гостоприемна среда, за всички които искат  да научат повече за здравето си, подходящ е за тези, които са подложени на ежедневния стрес и имат нужда от релаксиращи процедури, за онези които вярват в силата на хомеопатичното лечение, за тези които се борят с всички известни на пазара „чудотворни диети”, както и за онези които имат нужда просто да профилактират здравето си.

Нашата мисия:

Да помагаме на хората да постигнат и поддържат най-високия си здравен потенциал.

Като се стремим да осигурим качествено и ефективно лечение на нашите пациенти, комбинирайки най-доброто от традиционната медицина и всички алтернативни и природни методи и терапии

Ние вярваме, че:

    • Здравето е най-ценният ни актив.
    • Човек трябва да лекува тялото цялостно( холистично)- ум, тяло и дух.
    • Партньорството между пациент и лекар е от съществено значение за изцелението.
    • Пациентът е експерт в пътуването си към собственото си изцеление.
    • Подходящото използване на конвенционални и неконвенционални методи повишава вродена способността на организма да се лекува
    •  Пациентите трябва да имат правото сами да избират своя лечебен път.
    • Лечението почти винаги е възможно и не винаги е необходимо лекарство.